Šaltą, rudenišką nuotaiką praskaidrino ir sušildė dar vienas, jau tradiciniu tapęs, Šilko tekstilės organizuojamas aukštosios mados rūbų dizainerių naujų kolekcijų pristatymų renginys BESPOKE 2010.

     Jaukioje "Park Inn" viešbučio konferencijų salėje spalio 15 dieną savo kolekcijas pristatė Virginija Letkauskienė, Virginija Pauliukonienė, Monika Palevičiūtė, Leisan, Eglė Antonovienė, Žana Cariova, Dovilė Maladauskaitė, Audra Jakubauskienė, Liutauras Salasevičius, Carolinakmit bei Inži mados galerija.Renginio emocijų puokštę praturtino Gyčio Ivanausko teatro aktorių įspūdingos kompozicijos tango ritme. Na, o šukuosenas bei makiažus prie bendro įvaizdžio priderino grožio salono RandA stilistų komanda. 

RadnA Salone jau nuo pat ryto darbas virte virė. Trys elegantiški vyrai (Dalius, Virginijus ir Artūras) rūpinosi renginio dalyvėmis: reikėjo labai operatyviai iš repeticijų salės po 5 - 6 merginas pristatyti į saloną, o sušukuotas ir nugrimuotas saugiai parvežti atgal.
" ...stengėmės, kad žavios renginio dalyvės jaustųsi komfortabiliai, o kad laikas neprailgtų, merginos galėjo mėgautis kavute, arbatėle, bei konditeriniais gardumynais..." - Artūras.



Nors iki renginio pradžios spėjome sušukuoti apie 30 dalyvių, renginio metu darbo taip pat netrūko. Po kiekvieno pasirodymo merginas teko peršukuoti, ar tiesiog pataisyti šukuosenas bei makiažą. Kirpėjos stilistės Ingrida, Laura, Tatjana ir Eugenina turėjo kur pasireikšti ir parodyti visą savo meistriškumą ir tikrai maloniai nustebino ne tik mane... Taip pat esu labai dėkingas gerb. Alai Volkovai ir Inai Bychalovai už įspūdingą makiažą, nepriekaištingai, bei nuoširdžiai atliktą darbą.

 

Mūsų stilisčių komanda nutarė sukurti šukuosenas pagal šiuo metu vyraujančias 60-ųjų tendencijas, kurias savo kolekcijose ypatingai ryškiai pateikia Cristian Dior, Coco Chanel bei kiti aukštosios mados guru. Makiažas - "dūminės" arba "stipriai pajuodintos akys" ir "prigesintos rusvos spalvos" lūpos. Stengėmės visą tai taikyti kiekvienai dalyvei individualiai ir tuo pačiu sukurti kuo universalesnį derinį, kuris tiktų ir prie šilko, ar lino, ir prie kailių bei kitų, skirtingų audinių rūbų bei aksesuarų. Dėkojame renginio organizatoriams Audriui, Aušrai (su jais teko daugiausiai bendrauti), rūbų dizaineriams, Kauno ir Vilniaus modelių agentūrų merginoms, už betarpišką, nuoširdų bendravimą, bendradarbiavimą ir supratimą. Džiaugiamės suteikta galimybe antrą kartą sudalyvauti šiame, tikrai originaliame renginyje. Tikimės ir ateityje įvairiapusio bendradarbiavimo kuriant panašius ir naujus projektus.

BESPOKE 2010.10.16 dienos video

Sekite mus feisbuke

Mūsų draugai