2013.03.16 Mada ir grozis 00004      Šeštadienio vakarą Combo klube gausiai į renginį atvykusiems kauniečiams bei Kauno miesto svečiams naujas pavasario kolekcijas pristatė talentingi ir žinomi dizaineriai iš visos Lietuvos: Liubovė Čiaplikiėnė, Olesia Les, Birutė Koženiauskienė, Rūta Grėbliūnienė, Danguolė Labanauskienė, Justina Pociūtė, Indrė Masilionytė.

 2013.03.16 Mada ir grozis 00006     Taip pat susirinkusiesiems buvo pristatytos garsių prekių ženklų – NEW YORKER, REPLAY, Sarta TRIX su kolekcija Gossip – kolekcijos.

      Po nedidelės pertraukos nusprendėme sudalyvauti dar viename projekte. Šį kartą priėmėme pasiūlymą iš ilgamečių partnerių - modelių agentūros PEGASUS. Renginio "Mada ir grožis" eigoje teko dirbri su perspektyviais rūbų dizaineriais, jų koelcijoms kurti šukuosenas, derančias pagal rūbų stilių prie bendro įvaizdžio. Grožio salono RandA stilistės Jurgita ir Ramunė, turinčios patirtį bei gerai žinančios tokių renginių darbo specifiką, puikiai ir profesionaliai susitvarkė su užduotimi kuriant šukuosenas daugiau nei trisdešimčiai merginų-modelių.2013.03.16 Mada ir grozis 00005

 

Sekite mus feisbuke

Mūsų draugai